Sinefil / Film Önerisi - Cesaretin Var mı Aşka? (Jeux d'enfants/ Love Me If You Dare) - Sevdalım Hayat
Sinefil / Film Önerisi - Cesaretin Var mı Aşka? (Jeux d'enfants/ Love Me If You Dare)

Sinefil / Film Önerisi - Cesaretin Var mı Aşka? (Jeux d'enfants/ Love Me If You Dare)

Paylaş


Julien ve Sophie çocukluk arkadaşıdır. Geçirdikleri zorlu ve çalkantılı çocukluk yıllarında birbirlerine destek olurlar. Yalnız bunu normal saydığımız yollar yerine birbirlerine zorlu görevler verdikleri bir cesaret oyunu ile yaparlar. 

Yıllar akıp giderken ve biz cesaret oyununun parçası olan müzik kutusunun elden ele geçişini izlerken, birbirlerini deli gibi sevebilen insanların birbirlerine ne kadar acı çektirebileceklerini de anlarız.


Kimi zaman güldürecek kimi zaman hüzünlendirecek, tıpkı diğer romantik filmler gibi. Ama bir noktada sizi rahatsız edecek, kızdıracak, yeter artık dedirtecek. Neden mi? Çünkü hepimiz aşık olmak ve mutlu yaşamak isteriz, bu duyguları yaşayacağımıza olan inancımızı da bazen filmler ile canlı tutarız.  "Holywood" tarzı mutlu sonla biten filmleri izleyerek bu inancı canlı tutmaya çalışırken bazen bir film çıkar ve tepetaklak eder sizi. İşte o yüzden kızacak, filmi yeni baştan çekmek isteyeceksiniz. 

Bu film o bitmek bilmeyen inancınızı tamamen öldürebilir ama bitmeye yüz tutan umutlarınızı yeşertebilir de. Bu size kalmış... Sahi siz sadece bardak doluyken mi pozitif olanlardansınız ? 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder